آشنایی با گرایش روان شناسی بالینی
روان شناسی بالینی یکی از شاخه های روان شناسی می باشد. این گرایش در مورد ناهنجاری های رفتار انسان، و روش های تغییر و درمان آنها و راه های پیشگیری برای آنها می باشد. روان شناسی بالینی ترکیب علوم و دانش بالینی برای درک و جلوگیری و تسکین اطلاعات روان شناختی می باشد تا افراد از لحاظ ذهنی به رفاه برسند. یعنی هدف اصلی سلامت ذهنی و عاطفی انسان ها است.
دانشجو در این گرایش در مورد راه های ارائه ی خدمات بالینی به مراکز آموزشی و پژوهشی و درمانی و توانبخشی اطلاعات کسب می کند. همچنین بیمار را ارزیابی کرده و بیماری آن را تشخیص می دهد، سپس مداخله و درمان می کند. دانشجو با استفاده از مهارت های تحلیل و ارتباطی به فرد کمک میکند تا کیفیت زندگی را افزایش دهد.
فارغ التحصیل در این رشته در چند حوزه ی کلی درمان بیماری، تشخیص بیماری با تست های روان شناسی، تحقیق و آزمایش خصوصیات بیماری های روانی می تواند فعالیت کند.
فارغ التحصیل در گرایش روان شناسی بالینی می تواند در بیمارستان و تیمارستان ها، مدارس، مراکز مشاوره ی کودکان، زندان ها، پرورشگاه ها، دانشگاه ها، وزارت کار، کودکستان ها، کارخانه ها و موسسات خصوصی، کلینیک ها و مراکز درمانی اعتیاد فعالیت کند.
برنامه ی درسی و سرفصل های گرایش روان شناسی بالینی
موضوعات پیشنهادی پایان نامه کارشناسی ارشد در گرایش روان شناسی بالینی
برای دریافت موضوعات جدید تر و مشاوره ی رایگان با ما تماس بگیرید.
برچسبها: