ثبت درخواست مشاوره پایان نامه و مقاله


این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

Loading

شنبه ۱۳۹۹/۰۵/۲۵

پرکاربردترین وبسایت های دانشجویی

بیشترین پرسش دانشجویان برای آغاز تحقیقات‌شان این‌هاست: پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی کدام‌اند؟ وبسایت‌های مورد نیاز دانشجویان برای انجام پایان‌نامه ارشد و دکتری یا وبسایت‌های دانشجویی برای نوشتن مقاله کدام‌اند؟ و…

به هر حال پیش از هر کاری نیاز است درباره این موضوع به خوبی تحقیق شود و بدیهی است که شناختن منابع تحقیق لازم است. به همین ترتیب دانشجویان برای نگارش پایان‌نامه و پذیرش و چاپ مقاله ISI علمی سراغ پرکاربردترین وبسایتهای دانشجویی می‌روند. ما در این مطلب سعی کردیم فهرست کوتاهی از وبسایت‌های مورد نیاز دانشجویان برای نوشتن پایان‌نامه را معرفی کنیم؛ وبسایت‌هایی که بتوانند الهام‌بخش باشند و به ارتقای کیفیت پژوهش‌ها کمک کنند. کیفیت و اعتبار بالای وبسایت‌های دانشجویی برای نوشتن مقاله با رفع نیازهای اطلاعاتی دانشجویان و پژوهشگران به استخراج مقالات باکیفیت و خوب منجر خواهد شد و در رشد علم و فناوری کشور موثر خواهد بود.

تعدادی از پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی

1.         گوگل اسکالر یا گوگل اسکولار (google scholar): این سرویس بی‌نظیر و جامع گوگل، که در سال 2004 تاسیس شد، یکی از پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی در سراسر دنیاست. گوگل اسکولار اجازه دسترسی آزادانه به منابع علمی و غیرعلمی‌اش را به صورت PDF فراهم کرده و در بسیاری موارد نیز می‌توان این فایل‌ها را دانلود کرد. فهرست و خلاصه‌ای از جدیدترین مقالات و پایان‌نامه‌های دانشجویی در این وبسایت وجود دارد و با مراجعه به این سایت می‌شود با پژوهشگران حوزه‌های گوناگون علمی نیز آشنا شد. آدرس این وبسایت www.scholar.google.com است.

2.         ساینس دایرکت (Science Direct): از دیگر وبسایت‌های مورد نیاز دانشجویان برای نوشتن پایان‌نامه یا مقاله وبسایت ساینس دایرکت است. این پایگاه اطلاعاتی بزرگ متن کامل مقالات علمی را در دسترس همگان قرار داده و قسمت‌هایی از کتاب‌ها و مجلات علمی را ارائه کرده است. از قابلیت‌های دیگر این سایت امکان Brows یا مرور کردن همه منابع آن است. این سایت زیرمجموعه انتشارات الزویر است به نشانی: https://www.sciencedirect.com/

3.         اسکوپوس (Scopus): در این پایگاه اطلاع‌رسانی می‌توان چکیده و ارجاعات آماری مقالات را در همه حوزه‌های علمی مشاهده کرد. نمایه اسنادی اسکوپوس اطلاعات کتاب‌شناختی حدود 25 میلیون سند را از سال 1995 به بعد گردآوری کرده است و مجلات آن بر اساس شاخص Quartile با حرف Q رتبه-بندی و ارزشیابی می‌شوند. صاحب این سایت نیز انتشارات الزویر است و نشانی این پایگاه https://www.elsevier.com/solutions/scopus است.

یادآوری می‌کنیم مطلبScienceDirect  و Scopus چه تفاوتی دارند؟ در این سایت شامل اطلاعات تکمیلی است که مطالعه آن را به شما توصیه می‌کنیم.

4.         دواج (Directory of Open Access Journals یا DOAJ): این وبسایت به دلیل امکان دسترسی به مجلات اوپن اکسس از پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی است و اغلب موضوعات علمی را در برمی-گیرد. سایت دواج بانک اطلاعاتی معتبری است که بیش از دو میلیون مقاله در آن نمایه شده و قابل دانلود شدن است. برای دسترسی به این سایت به آدرس  https://doaj.org/ مراجعه کنید.

5.         Core: وبسایت Core پایگاهی معتبر و به عنوان یکی از وبسایت‌های دانشجویی برای نوشتن مقاله است که امکان جستجو و در موارد بسیار امکان دانلود میلیون‌ها مقاله علمی را فراهم کرده است. این پایگاه اطلاعاتی بزرگ به آدرس https://core.ac.uk/ با در اختیار گذاشتن روش‌های جستجوی مختلف و متنوع به پژوهشگران کمک می‌کند تا راحت‌تر و سریع‌تر به نتیجه مورد نظرشان دست یابند.

6.         ساینس اوپن (Science Open): این وبسایت پژوهشی در حوزه نشر نیز فعالیت دارد. ساینس اوپن علاوه بر فراهم کردن امکان دسترسی به میلیون‌ها مقاله علمی اوپن اکسس، دارای سیستم جستجوی پیشرفته با جزئیات کامل است و به دلیل سهولت کاربری آن از پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی است.  https://www.scienceopen.com نشانی این سایت بزرگ است.

7.         ژورنال‌های کمبریج: یکی دیگر از وبسایت‌های دانشجویی برای نوشتن مقاله سایت ژورنال‌های دانشگاه کمبریج است که بسیار معتبر و جامع است. نشانی این وبسایت علمی عبارت‌اند از: https://www.cambridge.org/core

8.         Prezi: این وبسایت بسیار جذاب و کاربردی است، چراکه با تولید اسلاید برای ارائه‌های دانشجویی کمک بسیاری به آماده کردن تحقیقات و پایان‌نامه‌ها می‌کند. نشانی این وبسایت www.prezi.com است.

9.         اسلاید شر: در این وبسایت دانشجویان می‌توانند به راحتی به جستجوی مطالب مورد نظرشان در قالب اسلایدهای فارسی و انگلیسی ارائه‌شده بپردازند و از آن‌ها استفاده کنند. اسلاید شر نیز به دلیل جذابیت بصری یکی از پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی است. www.slideshare.net آدرس این سایت است.

10.       ایران پیپر (IranPaper): بانک اطلاعاتی ایران پیپر از وبسایت‌های مورد نیاز دانشجویان برای نوشتن پایان‌نامه یا مقاله است که شامل تعداد بسیاری از مقالات ISI به زبان انگلیسی است. همچنین امکان دانلود رایگان مقالات این وبسایت آن را برای کاربران جذاب کرده است. ایران پیپر بسیار کامل است، صدها هزار کتاب و میلیون‌ها مقاله در رشته‌های مختلف علمی دارد و به راحتی در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد. در این سایت امکان جستجوی موضوعی و سرچ کلیدواژه‌ها برای دستیابی سریع به اطلاعات کمک بسیاری می‌کند. نشانی این سایت www.iranpaper.ir است.

11.       ایرانداک (Irandoc): از معروف‌ترین و پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی ایرانداک است که مرجع معتبر و بزرگ پایان‌نامه‌های علمی منتشرشده دانشجویان ایرانی داخل و خارج از کشور است. نشانی این سایت عبارت‌اند از: www.ganj.irandoc.ir

برای آشنایی کامل و روش جستجو در این سایت می‌توانید به مطلب چرا باید در ایرانداک به جستجوی مقاله بپردازیم؟ مراجعه کنید.

12.       Plos: پایگاه Plos هفت مجله علمی مهم دنیا را منتشر می‌کند و صدها هزار مقاله اوپن اکسس را به صورت رایگان در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. https://www.plos.org/ آدرس اینترنتی این پایگاه است.

13.       ERIC یا Education Resources Information Center: در این سایت می‌توان منابع علمی مرتبط با آموزش و یادگیری را جستجو و به صورت رایگان و گاهی غیر رایگان از طریق لینک به سایت اصلی مجله دانلود کرد. نشانی این سایت https://eric.ed.gov/ است.

14.       Semantic Scholar: این پایگاه که از پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی است، امکان جستجو و دانلود رایگان میلیون‌ها مقاله علمی دنیا را در اختیار کاربران خود قرار داده است که البته نسخه‌های PDF دارای متن کامل هستند و تعدادی از مقالات به صورت چکیده ارائه شده‌اند. از طریق نشانی https://www.semanticscholar.org/ می‌توانید به این پایگاه اطلاعاتی وارد شوید.

 

وبسایت‌های دیگری نیز هستند که از پرکاربردترین وبسایت‌های دانشجویی به شمار می‌روند که در اینجا برخی از آن‌ها را نام می‌بریم:

15.       شبکه تبادل اطلاعات علمی ریسرچ گیت با نشانی: www.researchgate.net

16.       بانک اطلاعاتی نشریات کشور به آدرس: www.magiran.com

17.       پایگاه کنفرانس‌های علمی ایران به نشانی: www.civilica.com

18.       شبکه دانشجویان پزشکی برای تبادل اطلاعات تخصصی این رشته در سراسر دنیا:  www.studentdoctor.net

19.       سایتی علمی از نوع ویکی پدیا به نشانی: www.mentalfloss.com

20.       کتابخانه دیجیتال و مجله دانشگاهی آنلاین علوم کامپیوتر: http://citeseerx.ist.psu.edu/index

21.       پایگاه سه میلیون مقاله و تالار گفت‌وگوی علمی به نشانی: http://www.getcited.org/

22.       پایگاه پژوهش‌های دانشگاهی مایکروسافت: https://academic.microsoft.com/

23.       سایت اطلاعاتی مقالات 15 کشور جهان سوم: http://www.bioline.org.br/

24.       پایگاه علوم طبیعی، بیولوژی و علوم اکولوژی به آدرس: https://bioone.org/

25.       سایت مقالات پیشرفته علوم و تکنولوژی: http://iopscience.iop.org/journal

پیمایش به بالا