ثبت درخواست مشاوره پایان نامه و مقاله


این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

Loading

شنبه ۱۴۰۰/۰۲/۲۵

انجام پایان نامه جغرافیا
مشاوره انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری جغرافیا

جغرافیا یکی از رشته‌های مهم علوم پایه دانشگاهی است که با توجه به لزوم ورود افراد علاقه‌مند و طرفدار محیط زیست و طبیعت با روحیه کنکاشگری و تحلیلگر طرفداران خاص خودش را دارد. با توجه به دشواری و گستردگی گرایش‌های این رشته، دانشجویان برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری جغرافیا زمان زیادی را صرف مطالعات و پژوهش‌های مفصل این حوزه می‌کنند و این پروسه بسیار تخصصی، دقیق و مهم است.

رشته جغرافیا در دوره کارشناسی ارشد و دکتری شامل گرایش‌های مختلفی است؛ برای مثال: گرایش آب و هواشناسی، ژنومورفولوژی، جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری، جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی، برنامه‌ریزی آمایش سرزمین، مخاطرات محیطی، جغرافیای سیاسی، جغرافیا و دفاع مقدس، طبیعت‌گردی (اکوتوریسم)، جغرافیا و برنامه‌ریزی گردشگری و جغرافیای نظامی.

چرا مشاوره نگارش و انجام پایان نامه به ما کمک می‌کند؟

انجام پایان نامه جغرافیا مانند پایان‌نامه بسیاری از رشته‌ها کار زمانبر و سختی است و قوانینی دارد که لازم است با آگاهی از آن‌ها پایان‌نامه را با کیفیت عالی و جذاب بنویسیم و در زمان، هزینه و انرژی صرفه‌جویی کنیم. بدین ترتیب استفاده از مشاوره متخصصان و استادان باتجربه لازم و ضروری است و به دانشجویان کمک می‌کند.

چرا مشاوره پایان نامه جغرافیا تهران آموز را انتخاب کنیم؟

از عمده‌ترین مشکلات دانشجویان این است که اغلب امکان دسترسی دائم به استادان دانشگاه وجود ندارد، زیرا استادان در پروژه‌های تحقیقاتی بسیاری مشارکت دارند و طبیعتا فرصت کافی ندارند، به همین دلیل دانشجویان مجبورند از مشاوره موسسات معتبر برای سهولت انجام پایان نامه جغرافیا استفاده کنند و موسسه تهران آموز یکی از باسابقه‌ترین و معتبرترین موسساتی است که سال‌هاست در این زمینه به دانشجویان خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

محققان و پژوهشگران باتجربه

موسسه تهران آموز با کمک مشاوران، استادان و کارشناسان بسیار خبره و مجربش آماده ارائه مشاوره کاملا تخصصی برای انجام پایان نامه جغرافیا و همه گرایش‌های تحصیلی این رشته دانشگاهی کاربردی است و سال‌هاست در تلاش است ضمن همراهی مستمر با پژوهشگران و دانشجویان عزیز در تمام مراحل نگارش پایان‌نامه و تحقیقات آن، موجبات رضایت آن‌ها را به طور کامل فراهم کند.

سرعت عمل و دقت

تجربه ثابت کرده که مشورت گرفتن از متخصصان و استادان در انجام تحقیقات و نوشتن پایان‌نامه به افزایش سرعت عمل و دقت دانشجویان منجر خواهد شد، بر همین اساس، کارشناسان متخصص و حرفه‌ای تهران آموز علاوه بر این‌که کمک می‌کنند تا بر سرعت عمل دانشجویان افزوده شود و به‌موقع پایان‌نامه‌شان را تحویل دانشگاه دهند، تمرکز خاصی بر ارتقای کیفیت پایان نامه‌های دانشجویان دارند و با دقت و ریزبینی بر رعایت همه نکات کلیدی و جزئیات مهم نظارت می‌کنند.

آینده تحصیلی و شغلی

انجام پایان نامه جغرافیا باکیفیت و کسب نمره بالا در آینده تحصیلی و شغلی دانشجویان تاثیر مثبت بسیاری دارد. فارغ‌التحصیلان موفق این رشته از علوم پایه و بسیار کاربردی می‌توانند در صنایع مختلف، سازمان‌های دولتی و مراکز علمی مشغول به کار شوند. بنابراین با مشورت گرفتن از کارشناسان متخصص تهران آموز فرصت‌های خوب را از دست ندهید.

روال انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری جغرافیا

چنانچه در مسیر انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری جغرافیا اصول و قواعد معمول آن را رعایت کنید، نظم و ترتیب روال کار حفظ خواهد شد و این روال منظم و مستمر به سرعت عمل دانشجو منجر خواهد شد. ما در این بخش روال معمول این کار را به طور مختصر توضیح می‌دهیم.

انتخاب موضوع

انتخاب بهترین موضوع برای انجام پایان نامه جغرافیا از مهمترین مراحلی است که شایان دقت و توجه بسیار است. دانشجویان باید بر اساس گرایش تحصیلی با در نظر گرفتن علایق و توانمندی‌های‌شان ابتدا به بررسی موضوعات مختلف و مطالعه اجمالی پایان نامه‌های گذشته بپردازند و پس از آگاهی از مباحث روز، موضوعی جذاب و جدید و البته کاربردی را انتخاب کنند. گفتنی است شرکت در جلسات دفاع دانشجویان دیگر این رشته هم به گسترش زاویه دید و ایده‌پردازی و خلاقیت دانشجویان کمک می‌کند.

یادآوری می‌شود که برای اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه می‌توان به وبسایت ایرانداک مراجعه کرد و مطمئن شد که موضوع انتخاب‌شده قبلا کار نشده است.

نوشتن پروپوزال جغرافیا

مرحله دوم، نوشتن پروپوزال جغرافیا است. پیش از نوشتن پروپوزال لازم است دانشجویان با اصول پروپوزال‌نویسی کاملا آشنا شوند تا پروپوزالی جامع و قابل قبول بنویسند. بنابراین برای آگاهی از شیوه صحیح و استاندارد نگارش پروپوزال از مشاوره کارشناسان متخصص موسسه تهران آموز استفاده کنید تا علاوه بر صرفه‌جویی در زمان و هزینه، کیفیت پروپوزال جغرافیا شما ارتقا یابد. در این سایت درباره نوشتن پروپوزال و نکات کلیدی و مهم برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری جغرافیا و سایر رشته‌های دانشگاهی مطالب بسیاری وجود دارد که بد نیست آن‌ها را مطالعه کنید.

 

فصل‌بندی پایان نامه

دانشجویان پیش از فصل‌بندی محتوای پایان‌نامه باید از دانشگاه محل تحصیل‌شان استعلام کنند که برای تقسیم مطالب پژوهش دانشجویی چه شیوه‌نامه‌ای تدوین کرده‌اند، چون هر دانشگاه ممکن است بر اساس تشخیص هیات علمی خود، دستورالعمل‌های خاصی وضع کنند که البته این اصول معمولا در کلیات یکسان هستند و فقط در جزئیات با هم تفاوت دارند. پایان‌نامه‌ها به طور کلی به فصل‌های زیر تقسیم می‌شود:

مقدمه

بدیهی است که هر مطلبی با مقدمه‌ای آغاز می‌شود که هر چه مقدمه زیباتر و جذاب‌تر نوشته شود، در جلب نظر خواننده و اشتیاق او به ادامه مطالعه تاثیر بهتری خواهد گذاشت، از این‌رو ضروری است برای انجام پایان نامه جغرافیا نیز مقدمه‌ای خوب و جذاب نوشته شود. مقدمه پایان‌نامه شامل مطالبی درباره کلیات طرح و دلایل پرداختن به طرح پژوهشی دانشجوست و هر چه در نگارش مقدمه بیشتر دقت شود و زیباتر، جامع‌تر و گویاتر شرح داده شود، در جلب نظر هیات داوران دانشگاه موفق‌تر است.

پیشینه تحقیق

دانشجویان به طور معمول باید پژوهش‌های گذشته را بررسی و پایان نامه‌های پیشین را مطالعه کنند تا بتوانند برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری موضوعی را برگزینند که برای همگان جالب و جذاب باشد و به حل مشکل یا مسئله‌ای در جامعه کمک کند. فصل دوم پایان‌نامه به توضیح این موضوعات و بررسی تحقیقات انجام‌شده و تاثیر نتایج آن‌ها در علت انتخاب موضوع پایان نامه و روند پژوهش اختصاص دارد.

روش تحقیق

به طور معمول در فصل سوم پایان نامه باید روش تحقیق را شرح داد و به طور دقیق درباره جزئیات روش انجام پایان نامه جغرافیا نوشت؛ از شرح داده‌های مختلف، مصاحبه‌ها، آزمایش‌ها، پرسشنامه‌ها، مکانیسم‌ها، فرمول‌ها، آمارها تا نرم‌افزارهای استفاده‌شده در تحقیق، و بدیهی است که توضیحات باید کامل و دقیق باشند.

نتایج

در فصل چهارم پایان نامه باید نتیجه آمارها و آزمایش‌ها توضیح داده شود و داده‌های تحقیق تجزیه و تحلیل شود تا ارزش نهایی مطالعات پژوهشگر نمایان شود. البته بهتر است دانشجو ابتدا مسئله اصلی پایان‌نامه را به طور خلاصه بیان کند و بعد به شرح نتایج حاصل از آن بپردازد تا مخاطب هدف پژوهش را بهتر و سریع‌تر درک کند.

بحث و پیشنهادها

در این فصل از پایان نامه با شرح یافته‌های پژوهش باید به جمع‌بندی نهایی رسید. همچنین بهتر است در این بخش به طور مختصر مراحل تحقیق را مرور کرد. مقایسه‌ای کلی از نتیجه تحقیقات دانشجو با راهکارهای دیگران نیز اهمیت ویژه‌ای در این فصل دارد. از بیان مزیت‌های احتمالی تحقیق نسبت به تحقیقات مشابه نیز نباید غافل شد و حتی خوب است با ارائه پیشنهادها و ایده‌هایی نو به سایر پژوهشگران و دانشجویان جغرافیا برای ادامه مسیر پژوهش پیرامون موضوع پایان‌نامه آن‌ها را راهنمایی کرد.

جلسه دفاع از پایان نامه

روز برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه به عنوان آخرین مرحله بسیار حساس و مهم است و فرصتی است برای دانشجو تا از زحمات چندین ماهه برای نگارش پژوهش خود و دستاوردهایش دفاع کند و هیات داوران را مجاب کند که تحقیقاتش کاملا مفید و کاربردی است و راهکاری منطقی برای حل معضلی در جامعه کنونی است. او باید با تسلط بر مباحث پایان‌نامه و نکات پیرامون آن به سوالات داوران و سایر دانشجویان پاسخ دهد و آن‌ها را به طور کاملا علمی و مستند قانع کند. گفتنی است با آماده کردن فایل پاورپوینتی جذاب و گویا و به کمک جداول آماری و تصاویر مرتبط می‌توان مطالب را قابل فهم‌تر و ساده‌تر ارائه داد.

بیشتر بخوانید: بایدها و نبایدها در جلسه دفاع از پایان نامه




برچسب‌ها:
پیمایش به بالا