روانشناسی تربیتی یکی از رشتههای مهم دانشگاهی است که به علوم تربیتی و فرآیندهای آموزش میپردازد؛ فرآیندهایی مانند شناخت اهداف آموزشی، روشها و ابزارهای یادگیری، ارزیابی یادگیرندگان و…. این رشته در سلامت روان جامعه و اصلاحات تربیتی افراد بهویژه در جامعه دانشآموزی بسیار موثر است. ادامه تحصیل در رشته روانشناسی تربیتی در مقطع دکتری نیز امکانپذیر است. اما مرحله سخت تحصیل در این رشته، انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی تربیتی است که مستلزم صرف زمان بیشتر و مطالعات دقیقتر است.
چرا مشاوره نگارش و انجام پایان نامه به ما کمک میکند؟
انجام پایان نامه روانشناسی تربیتی کار پیچیدهای است و همراهی مشاوران متخصص و استادان باتجربه این رشته کمک موثری به پیشرفت سریعتر انجام پایاننامه و کاهش خطاهای احتمالی دانشجویان در طول پروژه است.
چرا مشاوره پایان نامه روانشناسی تربیتی تهران آموز را انتخاب کنیم؟
دغدغه مهمِ در دسترس نبودن دائمی استادان دانشگاه از عوامل استرسزایی است که دانشجویان را به سمت انتخاب موسسات مشاور سوق میدهد و چه موسسهای شایستهتر از تهران آموز، که از باسابقهترین، خوشنامترین و معتبرترین موسسات مشاوره انجام پایاننامه است. موسسه تهران آموز با کمک استادان و کارشناسان حرفهای و مجربش به طور تماموقت در خدمت دانشجویان این رشته و گرایشهای آن است تا با خاطری آسوده و بدون مشکل به انجام پایان نامه روانشناسی تربیتی باکیفیت و جامع بپردازند.
محققان و پژوهشگران باتجربه
موسسه تهران آموز آماده ارائه انواع خدمات مشاوره تخصصی برای انجام پایان نامه روانشناسی تربیتی است و به پشتوانه تیم تخصصی خود کسب نتایج عالی را به دانشجویان همراه این موسسه نوید میدهد.
سرعت عمل و دقت
نگرانی دیگر دانشجویان ارائه بهموقع پایاننامه بر اساس تاریخ تعیینشده جلسه دفاعشان است که این نگرانی نیز با برنامهریزی و هدایت مشاوران خبره تهران آموز برطرف میشود. کادر مشاوره تهران آموز همواره دقت به همه جزئیات و پرداختن کامل به نکات و قواعد انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی تربیتی را در اولویت کاری خود قرار داده و به افزایش سرعت عمل دانشجویان توجه ویژه دارند.
آینده تحصیلی و شغلی
بدیهی است که انجام پایان نامه روانشناسی تربیتی عالی و کسب نمره بالا در تضمین آینده تحصیلی و شغلی دانشجویان این رشته بسیار موثر است. حوزه خدمت روانشناسان تربیتی بسیار وسیع است، زیرا نهادهای آموزشی مهم کشور مانند مدارس، کانونهای اصلاح و تربیت و اماکن فرهنگی محل خدمتشان خواهد بود. بنابراین منطقیترین کار دانشجویان این است که با استفاده از تجارب مشاوران حرفهای این مرحله را با قدرت پشت سر بگذارند.
روال انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی تربیتی
انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی تربیتی بر مبنای روال معینی صورت میگیرد تا منظم و منسجم به نتیجه برسد و به طور کلی شامل مراحل زیر است:
انتخاب موضوع
در انتخاب موضوع برای انجام پایان نامه روانشناسی تربیتی باید به گرایش تحصیلی، علایق و توانمندیهای دانشجو و البته کاربردی و بهروز بودن موضوع توجه شود. گفتنی است جذابیت موضوع نیز در جلب نظر هیات داوران و نمره پایاننامه تاثیرگذار است. پس لازم است دانشجویان با شکیبایی و دقت به بررسی موضوعات مختلف و مطالعه اجمالی پایان نامه های گذشته بپردازند و با شرکت در جلسات دفاع دانشجویان دیگر این رشته با زاویه دید استادان آشنا شوند و به خلق ایدههای جدید در ذهن خود کمک کنند.
اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه
دانشجویان باید موضوعشان را خوب بررسی کنند تا تکراری نباشد، چراکه در غیر این صورت، بلافاصله موضوع از سوی دانشگاه رد میشود. برای اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایاننامه بهترین روش، مراجعه به وبسایت ایرانداک است.
نخست با نحوه جستجوی پایان نامه در وبسایت ایرانداک آشنا شوید و سپس به بررسی موضوع انتخابی خود و موضوعات مشابه بپردازید تا کاملا مطمئن شوید موضوع شما جدید و بهروز است.
نوشتن پروپوزال روان شناسی تربیتی
مرحله نوشتن پروپوزال روان شناسی تربیتی از مراحل حساسی است که دانشجویان باید از کمک مشاوران و استادان استفاده کنند تا بتوانند دانشگاه را قانع کنند که موضوع مورد نظرشان ارزش تحقیق و مطالعه و صرف زمان و هزینه لازم را دارد. در این مورد کارشناسان متخصص موسسه تهران آموز به شما کمک خواهند کرد تا پروپوزالی استاندارد، باکیفیت و جذاب ارائه دهید.
فصلبندی پایان نامه
نگارش محتوای علمی پایاننامه با رعایت تمام اصول و قواعدش تحت فصول مشخص و تعریفشدهای انجام میشود که آگاهی از آنها ضروری است، اما نکته مهم دیگر، مطالعه دستورالعملهای دانشگاه محل تحصیل است که ممکن است شیوهنامه خاصی برای انجام پایان نامه روانشناسی تربیتی تدوین کرده باشد. فراموش نکنید پیش از آغاز نگارش پایان نامه آنها را با دقت مطالعه کنید. پایاننامه اغلب با عناوین زیر فصلبندی میشود:
مقدمه، پیشینه تحقیق، روش تحقیق، نتایج، و بحث و پیشنهادها.
جلسه دفاع از پایان نامه
پس از نگارش کامل پایاننامه، باید برای برگزاری جلسه دفاعی جانانه و کسب نمره عالی آماده شد. دانشجو باید بتواند با تسلط بر همه مباحث پژوهش خود از دستاوردها و یافتههایش دفاع کند و با پاسخهای علمی و مستند به پرسشهای هیات داوران آنها را قانع کند که تحقیقاتش ارزشمند، جامع و کاربردی است و برای حل معضلی در جامعه مفید است.
بیشتر بخوانید: بایدها و نبایدها در جلسه دفاع از پایان نامه
برچسبها: